*ingredientele cu potential alergen sunt marcate prin scriere bold
Cantitatile/dimensiunile afisate sunt ~ (aproximative) fiind exprimate in crud, adica inainte de prepararea termica.
Alergeni: cereale cu continut de gluten, soia si produse derivate, lapte si produse derivate, oua si produse derivate.
Ingrediente: PENNE/SPAGHETTI (gris din grau dur, apa) 200g, CREMA PENTRU GATIT (GRAN CUCINA) (apa, ulei din seminte de floarea soarelui, zara praf (lapte), agenti de ingrosare: amidon modificat din porumb, maltodextrine, stabilizatori: guma din seminte de carruba, emulsifianti: lecitine (soia), arome naturale) 200g, BACON (carne de porc, apa, sare, zer praf, aromatizant: aroma de fum, zahar, stabilizatori: dextroza, difosfati de sodiu, trifosfati de sodiu, agent gelatinizant: caragenan, antioxidant: eritorbat de sodiu, potentiator de aroma: monoglutamat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu) 80g, GALBENUS DE OU ~50g, USTUROI, ULEI DE FLOAREA SOARELUI, GRANA PADANO (lapte, sare, cheag, lizozima din oua), SARE.
*mentionam faptul ca produsele preparate in cadrul unitatii noastre pot contine urme ale urmatorilor alergeni: arahide, soia, fructe cu coaja tare, telina, mustar.