*ingredientele cu potential alergen sunt marcate prin scriere bold
Cantitatile/dimensiunile afisate sunt ~ (aproximative) fiind exprimate in crud, adica inainte de prepararea termica.
Alergeni: Cereale cu continut de gluten, Lapte si produse derivate (lactoza).
Alergeni branzeturi:
Mozzarella: lapte si produse derivate (lactoza).
Cascaval: lapte si produse derivate (lactoza).
Branza cu mucegai: lapte si produse derivate (lactoza).
Telemea de vaca: lapte si produse derivate (lactoza).
Grana padano: lapte si produse derivate (lactoza).
Crema pentru gatit (Gran Cucina): poate contine urme de soia si produse derivate.
Branza feta: lapte si produse derivate (lactoza).
Alergeni carne:
Bacon: poate contine urme de mustar, gluten.
Carnati: poate contine urme de soia, lactoza, mustar, gluten.
Carnati picanti: -.
Muschi file: poate contine urme de telina, lactoza.
Piept de pui afumat: poate contine urme de soia, lactoza, mustar, telina, gluten.
Piept de pui grill: poate contine urme de telina, mustar, lapte, ou, grau, gluten.
Prosciutto crudo: -.
Salam: poate contine urme de lactoza, mustar.
Salam picant: poate contine urme de lapte, mustar, telina, ou, gluten.
Sunca: poate contine urme de telina, lapte.
Alergeni Peste:
Ton: peste si produse derivate, soia si produse derivate.
Somon: peste si produse derivate (poate contine oase, urme de moluste, ou, gluten, soia, telina).
Alergeni Sos:
Sos pesto: poate contine urme de arahide, nuci, migdale, fistic, peste, telina, soia, mustar.
Sos de rosii: -.
Sos barbeque: poate contine urme de gluten, peste, mustar.